Scrambled æg med hytteost

10 min
Scrambled æg med hytteost

Røræg med hytteost er nemt, lækkert og tilfredsstiller de flestes sult til både morgenmad og frokost.

Ingredienser

¼ tsk Groft salt
3 Æg
Friskkværnet peber
10 g Smør
250 g Hytteost
½ dl Fintklippet purløg

Sådan gør du

  • Pisk æggene sammen med salt og peber.
  • Smelt smørret i en pande ved kraftig varme.
  • Tilsæt æggeblandingen og varm æggene ved jævn varme i ca. 3 min. under konstant omrøring - indtil æggene har samlet sig og væden er fordampet.
  • Tag panden af varmen og kom halvdelen af hytteosten på toppen.
  • Drys med purløg og peber og server straks med resten af hytteosten.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1946 kJ / 465 kcal

Næringsindhold pr. 100g

457 kJ / 109 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 42,9 % 11,5 g
Kulhydrat: 5,6 % 1,5 g
Fedt: 51,5 % 6,4 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/scrambled-ag-med-hytteost/