Sildesalat
30 min
•
&format=webp)
Denne sildesalat er bare så lækker, flot at se på og lynhurtig at lave. Opskriften på sildesalat består af en dressing med creme fraiche og sennep - og fyldet er sild, rødbeder og æble. Salaten smager virkelig godt og syrligheden fra æblerne er en god pendant til den fede sild. God til ethvert frokostbord med en god skive rugbrød til.
Ingredienser
¼ liter
Creme fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Sød fransk sennep
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
4
Marinerede sild (ca. 300 g)
|
|
---|---|
100 g
Syltede rødbeder
|
|
3
Æbler, fx coxorange (ca. 375 g)
|
Pynt
Brøndkarse
|
---|
Tilbehør
Groft rugbrød og evt. smør
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan give sildesalaten et mere "voksent" udtryk ved at supplere med hakket rødløg og/eller bladselleri. Er du glad for kryddersild, så prøv at bruge den i stedet for den marinerede sild.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
590 kJ / 141 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1 g |
Protein: | 4,3 g |
Fedt: | 8,6 g |
Kulhydrat: | 11,7 g |
