Sirupslagkage
                                
                                    1 time 5 min
                                
                        
                    
                            Fryseegnet
                        
                
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    En rigtig retro-kage, der smager af varme krydderier og hygge med mormor og farmor....den skal ungerne da også smage nu om dage.
Ingredienser
Sirupsbunde
| 
                                            
                                                    100 g
                                                Blødt smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    125 g
                                                Sukker (ca. 1½ dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Æg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 dl
                                                Mørk sirup
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    225 g
                                                Hvedemel (ca. 3¾ dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 tsk
                                                Stødt kanel
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Stødt kardemomme
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Vaniljesukker
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Bagepulver
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 dl
                                                Mælk
                                            
                                     | 
Flødeostefyld
| 
                                            
                                                    300 g
                                                Flødeost
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    75 g
                                                Flormelis (ca. 1½ dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Fintrevet citronskal (usprøjtet)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Friskpresset friskpresset citronsaft
                                            
                                     | 
Pynt:
| 
                                            
                                                    
                                                Strimler af citronskal (usprøjtet)
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Sirupsbunde
Flødeostefyld
Bagetid
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan fryse bundene.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1216 kJ / 291 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,8 g | 
| Protein: | 4,2 g | 
| Fedt: | 13,2 g | 
| Kulhydrat: | 38,6 g | 
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    