Skindstegt laks og kartoffel-limefad

Bedømmelse

(8 vurderinger)

45 min

Lækker sprødstegt laks serveret med kartofler, kikærter og kapers.

Ingredienser

Antal portioner

Kartoffellimefad

  • 1 kg skrællede kartofler
  • ½ limefrugter eller ¼ citron
  • 1 dåse kikærter i lage
  • 2 spsk kapers
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ dl klippet purløg

Skindstegte/grillede laksefileter

  • 4 laksefileter (ca. 125 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffellimefad

Kartoflerne koges (ikke for længe). De skæres i skiver. Lime eller citron skæres fri for skræl og det hvide og skæres i små trekanter. Kikærterne skylles. Kikærter, kapers og olivenolie blandes sammen og lægges over kartoflerne inden servering på et fad. Pynt med purløg.

Skindstegte/grillede laksefileter

Steg de 4 stykker laksefilet på en varm grillpande i ca. 8 min. Krydr med salt og peber.

Tip

Frossen laks er OK, men frisk er ofte meget mere lækkert og smøragtigt.

Hvordan steger man laks?

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,3 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: