Skindstegt laks og kartoffel-limefad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Lækker sprødstegt laks serveret med kartofler, kikærter og kapers.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kartoffellimefad

  • 1 kg skrællede kartofler
  • ½ limefrugt eller ¼ citron
  • 1 dåse kikærter i saltlage (ca. 400 g)
  • 2 spsk kapers
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ dl klippet purløg

Skindstegte/grillede laksefileter

  • 4 laksefileter (ca. 125 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffellimefad

Kartoflerne koges (ikke for længe). De skæres i skiver. Lime eller citron skæres fri for skræl og det hvide og skæres i små trekanter. Kikærterne skylles. Kikærter, kapers og olivenolie blandes sammen og lægges over kartoflerne inden servering på et fad. Pynt med purløg.

Skindstegte/grillede laksefileter

Steg de 4 stykker laksefilet på en varm grillpande i ca. 8 min. Krydr med salt og peber.

Tip

Frossen laks er OK, men frisk er ofte meget mere lækkert og smøragtigt.

Lakse test

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,3 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag