Skindstegt laks og kartoffel-limefad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Lækker sprødstegt laks serveret med kartofler, kikærter og kapers.

Ingredienser

Antal portioner

Kartoffellimefad

  • 1 kg skrællede kartofler
  • ½ limefrugter eller ¼ citron
  • 1 dåse kikærter i saltlage (ca. 400 g)
  • 2 spsk kapers
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ dl klippet purløg

Skindstegte/grillede laksefileter

  • 4 laksefileter (ca. 125 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffellimefad

Kartoflerne koges (ikke for længe). De skæres i skiver. Lime eller citron skæres fri for skræl og det hvide og skæres i små trekanter. Kikærterne skylles. Kikærter, kapers og olivenolie blandes sammen og lægges over kartoflerne inden servering på et fad. Pynt med purløg.

Skindstegte/grillede laksefileter

Steg de 4 stykker laksefilet på en varm grillpande i ca. 8 min. Krydr med salt og peber.

Tip

Frossen laks er OK, men frisk er ofte meget mere lækkert og smøragtigt.

Hvordan steger man laks?

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,3 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: