Skinke med rygeostsalat
30 min

Skinke med rygeostsalat

Med denne lækre opskrift på smørebrødssnitter med skinke med rygeostsalat. Glæd dig til at sætte tænderne i denne danske klassiker.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Skinke med rygeostsalat

Med denne lækre opskrift på smørebrødssnitter med skinke med rygeostsalat. Glæd dig til at sætte tænderne i denne danske klassiker.

Antal portioner

Rygeostsalat

  • 8 skiver pumpernikkel - runde
  • ½ liter skyllet frillicesalat i mindre stykker
  • 8 skiver kogt skinke

Pynt

  • friskkværnet peber
  • klippet purløg

Fremgangsmåde:

Rygeostsalat

Rør rygeosten med kvark. Skær radiser, agurk og gulerod i små tern og vend dem i rygeostcremen sammen med purløg. Tilsæt salt og peber og smag til.

Lav 8 runde skiver ud af pumpernikkelskiverne (ca. 6 cm i diameter).

Ved serveringen

Læg pumpernikkelskiverne på et fad, læg salat og et stykke skinke på hver. Fordel rygeostsalaten på skinken. Pynt med friskkværnet peber og purløg.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 41 %
Print