Skinke med rygeostsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Med denne lækre opskrift på smørebrødssnitter med skinke med rygeostsalat. Glæd dig til at sætte tænderne i denne danske klassiker.

Ingredienser

Antal portioner

Rygeostsalat

  • 8 skiver pumpernikkel - runde
  • ½ liter skyllet frillicesalat i mindre stykker
  • 8 skiver kogt skinke

Pynt

  • friskkværnet peber
  • klippet purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Rygeostsalat

Rør rygeosten med kvark. Skær radiser, agurk og gulerod i små tern og vend dem i rygeostcremen sammen med purløg. Tilsæt salt og peber og smag til.

Lav 8 runde skiver ud af pumpernikkelskiverne (ca. 6 cm i diameter).

Ved serveringen

Læg pumpernikkelskiverne på et fad, læg salat og et stykke skinke på hver. Fordel rygeostsalaten på skinken. Pynt med friskkværnet peber og purløg.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: