Skinke med rygeostsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Med denne lækre opskrift på smørebrødssnitter med skinke med rygeostsalat. Glæd dig til at sætte tænderne i denne danske klassiker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Rygeostsalat

  • 8 skiver pumpernikkel - runde
  • ½ liter skyllet frillicesalat i mindre stykker
  • 8 skiver kogt skinke

Pynt

  • friskkværnet peber
  • klippet purløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rygeostsalat

Rør rygeosten med kvark. Skær radiser, agurk og gulerod i små tern og vend dem i rygeostcremen sammen med purløg. Tilsæt salt og peber og smag til.

Lav 8 runde skiver ud af pumpernikkelskiverne (ca. 6 cm i diameter).

Ved serveringen

Læg pumpernikkelskiverne på et fad, læg salat og et stykke skinke på hver. Fordel rygeostsalaten på skinken. Pynt med friskkværnet peber og purløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 41 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag