Skinke med rygeostsalat

Skinke med rygeostsalat

30 min
Med denne lækre opskrift på smørebrødssnitter med skinke med rygeostsalat. Glæd dig til at sætte tænderne i denne danske klassiker.

Sådan gør du

Rygeostsalat
  • Rør rygeosten med kvark. Skær radiser, agurk og gulerod i små tern og vend dem i rygeostcremen sammen med purløg. Tilsæt salt og peber og smag til.
  • Lav 8 runde skiver ud af pumpernikkelskiverne (ca. 6 cm i diameter).
Ved serveringen
  • Læg pumpernikkelskiverne på et fad, læg salat og et stykke skinke på hver. Fordel rygeostsalaten på skinken. Pynt med friskkværnet peber og purløg.
Energiindhold for hele retten:

1655 kJ / 396 kcal

Næringsindhold pr. 100g

343 kJ / 82 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 34,6 % 7 g
Kulhydrat: 37,1 % 7,5 g
Fedt: 28,3 % 2,6 g

Ingredienser

Rygeostsalat
75 g Rygeost
1 spsk Kvark
5 Rensede radiser
50 g Agurk
1 Skrællet gulerod
2 spsk Klippet purløg
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
8 skiver Pumpernikkel - runde
½ liter Skyllet frillicesalat i mindre stykker
8 skiver Kogt skinke
Pynt
Friskkværnet peber
Klippet purløg