Skinke med rygeostsalat

Skinke med rygeostsalat

30 min
Med denne lækre opskrift på smørebrødssnitter med skinke med rygeostsalat. Glæd dig til at sætte tænderne i denne danske klassiker.

Sådan gør du

Rygeostsalat
  • Rør rygeosten med kvark. Skær radiser, agurk og gulerod i små tern og vend dem i rygeostcremen sammen med purløg. Tilsæt salt og peber og smag til.
  • Lav 8 runde skiver ud af pumpernikkelskiverne (ca. 6 cm i diameter).
Ved serveringen
  • Læg pumpernikkelskiverne på et fad, læg salat og et stykke skinke på hver. Fordel rygeostsalaten på skinken. Pynt med friskkværnet peber og purløg.
Energiindhold for hele retten:

2548 kJ / 609 kcal

Næringsindhold pr. 100g

397 kJ / 95 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 28,8 % 6,7 g
Kulhydrat: 25,7 % 6 g
Fedt: 45,5 % 4,9 g

Ingredienser

Rygeostsalat
75 g Rygeost
1 spsk Kvark
5 Rensede radiser
50 g Agurk
1 Skrællet gulerod
2 spsk Klippet purløg
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
8 skiver Pumpernikkel - runde
½ liter Salat, fx frillice i mindre stykker
8 skiver Kogt, røget skinke
Pynt
Friskkværnet peber
Klippet purløg
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk