Skinkeschnitzler med æble-sennepssauce
                                
                                     45 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Grønkål, æble, kapers, fraiche og citron er alle ingredienser der smager rigtig godt sammen med grisekødet.
Ingredienser
Grønkålsris
| 
                                            
                                                    5 dl
                                                Vand
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    320 g
                                                Brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    250 g
                                                Skyllede grønkålsblade
                                            
                                     | 
Æble-sennepssauce
| 
                                            
                                                    1½ spsk
                                                Hvedemel
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    3 spsk
                                                Dijonsennep
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Friskpresset citronsaft
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    4 dl
                                                Fraiche
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    15 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    3
                                                Finthakkede løg (ca. 200 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 dl
                                                Vand
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Røde æbler i tynde både (ca. 250 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    50 g
                                                Kapers - uden lage
                                            
                                     | 
Skinkeschnitzler
| 
                                            
                                                    4
                                                Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    20 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Fintrevet citronskal (usprøjtet)
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Grønkålsris
Æble-sennepssauce
Skinkeschnitzler
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
471 kJ / 113 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g | 
| Protein: | 5,7 g | 
| Fedt: | 4 g | 
| Kulhydrat: | 13,3 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    