Skinkestrimler i gylden sauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En dejlig sauce det kan de fleste lide, og sammen med ris er det helt i top.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • 400 g skinke- eller wokstrimler, eller sauté skiver af svinefilet
  • ¼ liter Karolines Køkken® Whiskysauce Whiskysauce med tomat og paprika
  • 100 g porrer i meget tynde ringe

Tilbehør

  • 300 g dampede porrer
  • 200 g dampede ærter
  • kog 320 g løse ris, parboiled, fx brune (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt tomatpuré og svits den i ca. ½ min. Kom vand og salt i panden og bring blandingen i kog. Tilsæt kødet og kog det i ca. 1½ min. Tag kødet op og tilsæt whiskysauce og porretop. Bring saucen i kog, kom kødet tilbage i panden og kog det i ca. ½ min. Smag til og server straks sammen med grøntsager og ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,9 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: