Skinkestrimler i gylden sauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En dejlig sauce det kan de fleste lide, og sammen med ris er det helt i top.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • 400 g skinke- eller wokstrimler, eller sauté skiver af svinefilet
  • ¼ liter Karolines Køkken® Whiskysauce Whiskysauce med tomat og paprika
  • 100 g porrer i meget tynde ringe

Tilbehør

  • 300 g dampede porrer
  • 200 g dampede ærter
  • kog 320 g løse ris, parboiled, fx brune (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt tomatpuré og svits den i ca. ½ min. Kom vand og salt i panden og bring blandingen i kog. Tilsæt kødet og kog det i ca. 1½ min. Tag kødet op og tilsæt whiskysauce og porretop. Bring saucen i kog, kom kødet tilbage i panden og kog det i ca. ½ min. Smag til og server straks sammen med grøntsager og ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,9 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: