Skinkestrimler i gylden sauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En dejlig sauce det kan de fleste lide, og sammen med ris er det helt i top.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • 400 g skinke- eller wokstrimler, eller sauté skiver af svinefilet
  • ¼ liter Karolines Køkken® Whiskysauce Whiskysauce m/ tomat & paprika 4%
  • 100 g porrer i meget tynde ringe

Tilbehør

  • 300 g dampede porrer
  • 200 g dampede ærter
  • kog 320 g løse ris, parboiled, fx brune (ca. 4 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt tomatpuré og svits den i ca. ½ min. Kom vand og salt i panden og bring blandingen i kog. Tilsæt kødet og kog det i ca. 1½ min. Tag kødet op og tilsæt whiskysauce og porretop. Bring saucen i kog, kom kødet tilbage i panden og kog det i ca. ½ min. Smag til og server straks sammen med grøntsager og ris.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,9 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag