Skovbærgrød med ahornristede kerner
30 min
&format=webp)
Dejlig, intens frugtgrød med søde, sprøde kerner og et lille skvat fløde, der giver en perfekt afrunding. Opskriften er udviklet for Arla Karolines Køkken® af Emma Martiny.

Ingredienser
4 personer
Ahornristede kerner
25 g Solsikkekerner | |
---|---|
25 g Græskarkerner | |
2 spsk Ahornsirup | |
Et nip fint salt |
Skovbærgrød
500 g Frosne skovbær | |
---|---|
1 Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde | |
Citronskal (usprøjtet) af en halv citron | |
3 spsk Ahornsirup |
1 dl Piskefløde |
---|
Sådan gør du
Ahornristede kerner
Skovbærgrød
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5326 kJ / 1273 kcal
Næringsindhold pr. 100g
705 kJ / 169 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 6,6 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 48,9 % | 20,3 g |
Fedt: | 44,5 % | 8,5 g |