Skovbærgrød med ahornristede kerner
30 min
•
&format=webp)
Dejlig, intens frugtgrød med søde, sprøde kerner og et lille skvat fløde, der giver en perfekt afrunding. Opskriften er udviklet for Arla Karolines Køkken® af Emma Martiny.
Ingredienser
Ahornristede kerner
25 g
Solsikkekerner
|
|
---|---|
25 g
Græskarkerner
|
|
2 spsk
Ahornsirup
|
|
Et nip fint salt
|
Skovbærgrød
500 g
Frosne skovbær
|
|
---|---|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
Citronskal (usprøjtet) af en halv citron
|
|
3 spsk
Ahornsirup
|
1 dl
Piskefløde
|
---|
Sådan gør du
Ahornristede kerner
Skovbærgrød
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
706 kJ / 169 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,5 g |
Protein: | 2,7 g |
Fedt: | 8,5 g |
Kulhydrat: | 20,3 g |
