Her er opskriften på den klassiske creme brulé - helt enkel og helt fantastisk.
Cremen må ikke begynde at boble/koge når du bager den. Gør den det så skynd dig at skrue ned for varmen - for muligvis bager din ovn højere end den indstillede temperatur. Den skal have en "glat" overflade. I stedet for at bruge en gasbrænder kan du stille skålene med creme brulé i et iskoldt vandbad - gerne med isterninger. Drys med sukker og grill dem øverst i ovnen til sukkeret lige er smeltet og gyldent - hold godt øje, for pludselig går det stærkt. Tag dem ud og server straks.
6663 kJ / 1592 kcal
840 kJ / 201 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 18,1 % | 9 g |
Kulhydrat: | 30,3 % | 15 g |
Fedt: | 51,6 % | 11,7 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Æggeblommer
|
8 |
---|---|
Akaciehonning
|
100 g |
Vaniljestang - kornene heraf
|
1 |
4 dl | |
1½ dl |
Rørsukker
|
1½ spsk |
---|
Friske hindbær eller blåbær
|
---|