Skyr creme brulé

Skyr creme brulé

60+ min Dessert
En nyfortolkning af den verdenskendte dessertklassiker.
Mere inspiration

Her er opskriften på den klassiske creme brulé - helt enkel og helt fantastisk.

Creme brulé
60+ min
Creme brulé
(336)
Velbekomme!
Tips

Cremen må ikke begynde at boble/koge når du bager den. Gør den det så skynd dig at skrue ned for varmen - for muligvis bager din ovn højere end den indstillede temperatur. Den skal have en "glat" overflade. I stedet for at bruge en gasbrænder kan du stille skålene med creme brulé i et iskoldt vandbad - gerne med isterninger. Drys med sukker og grill dem øverst i ovnen til sukkeret lige er smeltet og gyldent - hold godt øje, for pludselig går det stærkt. Tag dem ud og server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1588 kJ / 1588 kcal

Næringsindhold pr. 100g

838 kJ / 200 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 18,1 % 8,9 g
Kulhydrat: 31,7 % 15,6 g
Fedt: 50,2 % 11,4 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser