Skyr med rabarber og sprød mysli
1 time
•
&format=webp)
En skøn mundfuld til både morgenmad, brunch, mellemmåltid og dessert - hverdag, weekend og fest. Himmelsk!
Ingredienser
Rabarberkompot
375 g
Rabarber i korte stykker
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
¾ tsk
Vaniljesukker
|
Sprød mysli
40 g
Grovvalsede havregryn (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
50 g
Hakkede mandler
|
|
1 spsk
Græskarkerner
|
|
½ spsk
Sesamfrø
|
|
25 g
Smør
|
|
1 spsk
Lys sirup
|
4 dl
Skyr naturel
|
---|
Sådan gør du
Rabarberkompot
Sprød mysli
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for rabarber kan du bruge skrællede æbler, fx belle de boskoop.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6396 kJ / 1529 kcal
Næringsindhold pr. 100g
608 kJ / 145 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 18,3 % | 6,6 g |
Fedt: | 33,2 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 48,5 % | 17,3 g |
Relateret video
Sådan bruger du rabarber
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
