Skyr med rabarber og sprød mysli
1 time
&format=webp)
En skøn mundfuld til både morgenmad, brunch, mellemmåltid og dessert - hverdag, weekend og fest. Himmelsk!

Ingredienser
4 personer
Rabarberkompot
375 g Rabarber i korte stykker | |
---|---|
125 g Sukker (ca. 1½ dl) | |
¾ tsk Vaniljesukker |
Sprød mysli
40 g Grovvalsede havregryn (ca. 1 dl) | |
---|---|
50 g Hakkede mandler | |
1 spsk Græskarkerner | |
½ spsk Sesamfrø | |
25 g Smør | |
1 spsk Lys sirup |
4 dl Skyr naturel |
---|
Sådan gør du
Rabarberkompot
Sprød mysli
Bedømmelse
I stedet for rabarber kan du bruge skrællede æbler, fx belle de boskoop.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6396 kJ / 1529 kcal
Næringsindhold pr. 100g
608 kJ / 145 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 18,3 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 48,5 % | 17,3 g |
Fedt: | 33,2 % | 5,5 g |
Relateret video
Sådan bruger du rabarber
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.