Skyrgrød med spelt, mango og kokos

1 time 5 min
Skyrgrød med spelt, mango og kokos

Start morgenmaden om aftenen - så er du et skridt foran når du vågner. Frisk grød med mango og kokos.

Ingredienser

60 g Speltflager (ca. 1 dl)
2½ dl Skyr-yoghurt med kokos
½ dl Skyr-yoghurt med kokos

Topping

100 g Mangofrugt i tern
10 g Kokosflager
Stødt kanel

Sådan gør du

  • Bland spelt og yoghurt sammen. Stil det tildækket i køleskabet indtil næste morgen.
  • Rør speltblandingen sammen med resten af yoghurten. Server med mango og kokosflager. Drys med kanel.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1811 kJ / 433 kcal

Næringsindhold pr. 100g

385 kJ / 92 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 26,2 % 5,9 g
Kulhydrat: 59,3 % 13,4 g
Fedt: 14,5 % 1,5 g
Relateret video Hvordan skærer man mango?

Et nemt trick til at skære en mango.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/skyrgrod-med-spelt-mango-og-kokos/