Sliders
1 time 5 min
Fryseegnet
•
Lækre små sliders - eller miniburgere. Vi har fyldt burgerne med en hjemmelavet cremefraiche dressing, saftige burgerbøffer med smeltet cheddar og friske grøntsager. Bag selv de små sliders boller eller køb dem i supermarkedet - og variér fyldet alt efter anledning, smagsløg og årstid. Servér sliders fx til børnefødselsdag, på buffetbordet eller til en hyggelig byg-selv burgeraften med gæster. Et 'alt-i-et'-måltid som med garanti vækker begejstring hele bordet rundt.
Ingredienser
Dressing
|
¼ liter
Creme fraiche
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Tomatketchup
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
¼ tsk
Mild paprika
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Minibøffer med cheddar
|
600 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
25 g
Smør
|
|
175 g
Revet cheddarost
|
|---|
|
16
Mini burgerboller - flækkede (se link til opskrift nedenunder)
|
|
|---|---|
|
16
Salatblade fx hjertesalat
|
|
|
2
Store tomater i tynde skiver
|
|
|
16 skiver
Skæreost
|
|
|
Bambusspyd - ca. 10 cm lange
|
Sådan gør du
Dressing
Minibøffer med cheddar
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
836 kJ / 200 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 12,1 g |
| Fedt: | 9 g |
| Kulhydrat: | 17,5 g |