Sliders med mexicanske undertoner
30 min
•

En lille burger, kaldet slider....lækker mad til både børn og voksne. Her har vi ladet os inspirere af mexicansk streetfood, så der er lidt ekstra guf til smagsløgene.
Ingredienser
Majssalsa
250 g
Majs
|
|
---|---|
250 g
Cocktailtomater i små tern
|
|
1
Grøn peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
|
|
50 g
Rosiner
|
|
2-3 spsk finthakket røde chilipebre
|
|
3 spsk
Hakket frisk koriander
|
|
3 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Bøffer
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
150 g
Revet mozzarellaost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
12
Små burgerboller - sliderboller (ca. 300 g)
|
---|
1
Moden avocado (ca. 175 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
50 g
Fintstrimlet romainesalat
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
Sådan gør du
Majssalsa
Bøffer
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
555 kJ / 133 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,1 g |
Protein: | 8,1 g |
Fedt: | 5,3 g |
Kulhydrat: | 13 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
