Sliders med mexicanske undertoner
30 min

En lille burger, kaldet slider....lækker mad til både børn og voksne. Her har vi ladet os inspirere af mexicansk streetfood, så der er lidt ekstra guf til smagsløgene.
Se den version
klassiske

Ingredienser
4 personer
Majssalsa
250 g Majs | |
---|---|
250 g Cocktailtomater i små tern | |
1 Grøn peberfrugt i små tern (ca. 150 g) | |
50 g Rosiner | |
2-3 spsk finthakket røde chilipebre | |
3 spsk Hakket frisk koriander | |
3 spsk Friskpresset limesaft | |
½ tsk Groft salt |
Bøffer
300 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt) | |
---|---|
150 g Revet mozzarellaost | |
½ tsk Groft salt |
12 Små burgerboller - sliderboller (ca. 300 g) |
---|
1 Moden avocado (ca. 175 g) | |
---|---|
1 spsk Friskpresset limesaft | |
50 g Fintstrimlet romainesalat | |
2 dl Frisk koriander |
Sådan gør du
Majssalsa
Bøffer
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9858 kJ / 2356 kcal
Næringsindhold pr. 100g
557 kJ / 133 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 24,8 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 39,7 % | 13 g |
Fedt: | 35,5 % | 5,3 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.