Små briocher - Opskrifter - Arla

Små briocher

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Overrask med små nybagte - franske brød.

Ingredienser

20 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 1 dl mælk
  • 25 g gær
  • ¼ tsk groft salt
  • 350 g hvedemel (ca. 6 dl)
  • 100 g blødt smør
  • 1½ spsk sukker
  • 2 æg

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm mælken til ca. 37°. Smuldr gæren i en skål og hæld mælken heri sammen med salt og 2 dl af melet. Slå dejen godt sammen og lad den hæve tildækket i ca. ½ time. Rør smør og sukker blødt og slå det godt ind i dejen sammen med æggene. Tilsæt resten af melet og slå dejen godt sammen til en smidig dej. Del dejen i 2 stykker a ca. 600 g og ca. 100 g. Form 20 store og 20 små boller, af dejen, på et meldrysset bord. Fordel de store boller på en plade med bagepapir og sæt en lille bolle på toppen af dem. Lad briocherne hæve tildækket i ca. ½ time. Pensl brødene og bag dem midt i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.

Tip

Briocherne kan også bages i små muffinsforme.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Frysetip

Lun briocherne inden servering.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,7 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: