Små laksekugler
1 time 5 min
•
&format=webp)
Disse små laksekugler er meget hurtige at lave og kræver ganske få ingredienser. Laksekuglerne er velegnede som en lille hapser til velkomstdrinken på en festlig aften - og de kan også være et afvekslende supplement til en tapasmenu. Laksekuglerne kan hapses som de er, eller lægges på et sprødt underlag og derved fylde lidt mere i maven.
Ingredienser
Laksekugler
200 g
Røget laks eller gravad laks
|
|
---|---|
1 dl
Kvark, fraiche eller cremefraiche
|
|
4 spsk
Grofthakkede citrontimianblade
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
Sådan gør du
Laksekugler
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Bland evt. timian og citronmelisse hvis du ikke kan finde citrontimian. Du kan anrette de små kugler på en lille kiks. rugbrødschips eller et stykke ristet brød.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1797 kJ / 429 kcal
Næringsindhold pr. 100g
535 kJ / 128 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 50,1 % | 15,7 g |
Fedt: | 41,8 % | 6 g |
Kulhydrat: | 8,1 % | 2,6 g |
