Små rispakker med bresaola og grønt
30 min
•

Hyggelig og nem lille ret til når vennerne dukker op. Alt kan gøres klar - vupti.
Ingredienser
200 g
Avocado i strimler (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Havsalt, fx Læsø sydesalt
|
|
12 plader
Rispapir (ca. 120 g)
|
|
125 g
Strimlet bresaola - lufttørret okseinderlår
|
|
75 g
Bladselleri i tynde strimler
|
|
50 g
Strimlet hjertesalat
|
2½ dl
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Tomatrelish
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan komme alverdens fyld i fx laks, tun, gulerod, majs, squash - kun fantasien sætter grænser. Det er meget hyggeligt at tage alle ingredienser med ind til bordet og lade gæsterne lave sine egne pakker. Du kan også lave dem i forvejen og stille dem tildækket på køl UDEN at de rører hinanden. Tag dem ud 1 time inden gæsterne kommer.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
478 kJ / 114 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 4,2 g |
Fedt: | 4,5 g |
Kulhydrat: | 14,1 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
