Smørrebrød med flødeost og tomat

Smørrebrød med flødeost og tomat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

10 min

Den oplagte mad at smøre sig i tomatsæsonen - eller hvis du på andre tidspunkter er heldig at få fat i tomater med smag!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk finthakket friske basilikumblade
  • 100 g Buko® flødeost naturel 25% Flødeost naturel 65+
  • 2 skiver ristet surdejsbrød
  • 150 g tomater, gerne forskellige slags
  • et nip flagesalt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk basilikumblad

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Vend flødeost og basilkikumblade sammen og smør basilikum-osten på brødskiverne.
  2. Skær tomaterne i skiver og fordel dem på brødene. Drys med salt og peber.
  3. Pynt med basilikumblade og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2090 kJ / 500 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,6 g
  • Protein: 11,1 %
  • Kulhydrat: 40,6 %
  • Fedt: 48,3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag