Smørstegt brød med grønkålschips og rogn
30 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Indbydende smørstegte brødcroutoner med sprøde grønkålschips og rogn. Croutonerne er så lækre, at de er svære at holde fingrene fra - og de kan forberedes i god tid og samles lige inden gæsterne kommer. Server de sprøde croutoner med grønkålschips som en lille snack til velkomstdrinken - eller portionsanret som en lille forret ved et festligt bord.
Ingredienser
Grønkålschips
|
100 g
Friske grønkålsblade
|
|
|---|---|
|
Smørspray
|
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
Smørstegt brød
|
4 skiver
Sandwichbrød (ca. 100 g)
|
|
|---|---|
|
25 g
Smør
|
|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
|---|---|
|
50 g
Lakse- eller stenbiderrogn
|
Pynt
|
Karse
|
|---|
Sådan gør du
Grønkålschips
Smørstegt brød
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan vende grønkålsbladene med 1 tsk olivenolie i stedet for Lurpak sprayen. Smag evt. cremefraichen til med revet skal af citron eller lime.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
991 kJ / 237 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,7 g |
| Protein: | 5,4 g |
| Fedt: | 17,5 g |
| Kulhydrat: | 14,8 g |