Smørstegte grøntsager
15 min
•

Sprøde smørstegte grøntsager, der er dejligt tilbehør til det meste. Prøv denne opskrift på smørstegte grøntsager som en nem og lækker løsning til at få lidt ekstra grønt på tallerkenen - og samtidig er opskriften brugbar til alle slags grøntsager.
Ingredienser
Smørstegte grøntsager
200 g
Spidskål
|
|
---|---|
200 g
Broccoli
|
|
200 g
Løg, fx rødløg og forårsløg
|
|
150 g
Gulerødder
|
|
20 g
Smør
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Smørstegte grøntsager
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Server de smørstegte grøntsager som en selvstændig middagsret sammen med løse ris, eller som tilbehør til kød- og fiskeretter.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1634 kJ / 391 kcal
Næringsindhold pr. 100g
211 kJ / 51 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 14,9 % | 1,8 g |
Fedt: | 41,4 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 43,7 % | 5,4 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
