Smørstegte grøntsager
15 min
•

Sprøde smørstegte grøntsager, der er dejligt tilbehør til det meste. Prøv denne opskrift på smørstegte grøntsager som en nem og lækker løsning til at få lidt ekstra grønt på tallerkenen - og samtidig er opskriften brugbar til alle slags grøntsager.
Ingredienser
Smørstegte grøntsager
200 g
Spidskål
|
|
---|---|
200 g
Broccoli
|
|
200 g
Løg, fx rødløg og forårsløg
|
|
150 g
Gulerødder
|
|
20 g
Smør
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Smørstegte grøntsager
Server de smørstegte grøntsager som en selvstændig middagsret sammen med løse ris, eller som tilbehør til kød- og fiskeretter.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1634 kJ / 391 kcal
Næringsindhold pr. 100g
211 kJ / 51 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 14,9 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 43,7 % | 5,4 g |
Fedt: | 41,4 % | 2,4 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
