Snoede pestobrød
1 time 5 min
Fryseegnet
•
Lækre snoede pestobrød med ost. Pestobrødene smager skønt, er nemme at bage og smukke at se på. De snoede pestobrød er lækre i madpakken, som tilbehør til mange retter - og så er de helt geniale at pakke i picnickurven på en dejlig sommerdag. Prøv disse lækre pestobrød næste gang du har lyst til et madbrød med masser af smag.
Ingredienser
Dej
|
25 g
Gær
|
|
|---|---|
|
3½ dl
Vand (lillefingervarmt)
|
|
|
550 g
Hvedemel
|
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
|
2 tsk
Groft salt
|
Fyld
|
1½ dl
Persillepesto eller anden grøn pesto
|
|
|---|---|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
Æg til pensling
|
|---|
Sådan gør du
Dej
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bage pestobrødene med alle salgs pesto. Prøv dem også med rød pesto eller fx hjemmelavet ramsløgspesto om foråret.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1182 kJ / 282 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 7,5 g |
| Fedt: | 13,6 g |
| Kulhydrat: | 32,4 g |
Relateret video
Snoede pestobrød
Ser hvordan du laver lækre snoede pestobrød med ost.