Sødt rugbrød med mandler og tranebær
1 time 5 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Mandler, tørrede tranebær, usødet ymerdrys og hvidtøl giver smag til dette "rugbrød" der er oplagt som mellemmåltid.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
3 dl
Vand
|
|
1
Hvidtøl (33 cl)
|
|
50 g
Gær
|
|
3 spsk
Muscovadosukker eller mørk farin
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
100 g
Hele, smuttede mandler
|
|
100 g
Tørrede tranebær
|
|
200 g
Usødet ymerdrys
|
|
500 g
Groft rugmel (fintformalet)
|
Pensling
Vand
|
---|
Pynt
Groft rugmel
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 55 min. ved 200°.
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13026 kJ / 3113 kcal
Næringsindhold pr. 100g
786 kJ / 188 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,2 g |
Protein: | 10,4 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 65 % | 30,1 g |
Fedt: | 24,6 % | 5,2 g |
