Solsikkebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

Let bagt brød i en anderledes form. Server det koldt med smør og ost til.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 1 dl solsikkekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Rør vand, fedtstof og kvark heri.

Smør en springform (ca. 22 i diameter) og drys med lidt af solsikkekernerne. Kom dejen i formen og drys med resten af solsikkekernerne. Bag brødet nederst i ovnen. Tag det ud af formen og lad det køle af på en bagerist.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: