Solsikkebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

Let bagt brød i en anderledes form. Server det koldt med smør og ost til.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 1 dl solsikkekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Rør vand, fedtstof og kvark heri.

Smør en springform (ca. 22 i diameter) og drys med lidt af solsikkekernerne. Kom dejen i formen og drys med resten af solsikkekernerne. Bag brødet nederst i ovnen. Tag det ud af formen og lad det køle af på en bagerist.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 43 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: