Solsikkebrød

Solsikkebrød

60+ min
Let bagt brød i en anderledes form. Server det koldt med smør og ost til.

Sådan gør du

  • Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Rør vand, fedtstof og kvark heri.
  • Smør en springform (ca. 22 i diameter) og drys med lidt af solsikkekernerne. Kom dejen i formen og drys med resten af solsikkekernerne. Bag brødet nederst i ovnen. Tag det ud af formen og lad det køle af på en bagerist.
Bagetid
  • Ca. 50 min. ved 200°.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11659 kJ / 2787 kcal

Næringsindhold pr. 100g

999 kJ / 239 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 4,6 g
Protein: 15,9 % 9,3 g
Kulhydrat: 40,1 % 23,6 g
Fedt: 44 % 11,9 g

Ingredienser

Sigtet speltmel (ca. 7 dl)
400 g
Bagepulver
1 spsk
Solsikkekerner (ca. dl)
2 dl
Groft salt
1 tsk
Vand
3 dl
Smeltet smør
50 g
250 g
Solsikkekerner (ca. dl)
1 dl