Solsikkebrød
60+ min

Solsikkebrød

Let bagt brød i en anderledes form. Server det koldt med smør og ost til.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Solsikkebrød

Let bagt brød i en anderledes form. Server det koldt med smør og ost til.

Opskriften gælder for 12 personer

  • 1 dl solsikkekerner

Fremgangsmåde:

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Rør vand, fedtstof og kvark heri.

Smør en springform (ca. 22 i diameter) og drys med lidt af solsikkekernerne. Kom dejen i formen og drys med resten af solsikkekernerne. Bag brødet nederst i ovnen. Tag det ud af formen og lad det køle af på en bagerist.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 43 %
Print