Sommer-coleslaw med rygeost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

30 min

Ny variation af den klassiske coleslaw. Her i en mager sommerudgave, der med sin let røgede smag passer fantastisk til grillmad.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g rygeost 0,4%
  • 1 spsk dijon-honningsennep
  • ¾ tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 1 groftrevet grøn squash (ca. 200 g)
  • 150 g groftrevne radiser

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør rygeost, sennep og salt godt sammen. Vend grøntsagerne i dressingen og stil coleslawen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Vend rundt i salaten og smag til.

Tips

Coleslawen smager dejligt sammen med grillstegte kyllingefileter, pulled pork eller som fyld i en sandwich. Radiser er nemmest at rive i en foodprocessor. Alternativt kan du snitte radiserne fint.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,8 g
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: