Sommer-coleslaw med rygeost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

30 min

Ny variation af den klassiske coleslaw. Her i en mager sommerudgave, der med sin let røgede smag passer fantastisk til grillmad.

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g rygeost 0,4%
  • 1 spsk dijon-honningsennep
  • ¾ tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 1 groftrevet grøn squash (ca. 200 g)
  • 150 g groftrevne radiser

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør rygeost, sennep og salt godt sammen. Vend grøntsagerne i dressingen og stil coleslawen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Vend rundt i salaten og smag til.

Tips

Coleslawen smager dejligt sammen med grillstegte kyllingefileter, pulled pork eller som fyld i en sandwich. Radiser er nemmest at rive i en foodprocessor. Alternativt kan du snitte radiserne fint.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,8 g
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 16 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: