Sommer-coleslaw med rygeost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

30 min

Ny variation af den klassiske coleslaw. Her i en mager sommerudgave, der med sin let røgede smag passer fantastisk til grillmad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g rygeost 0,4%
  • 1 spsk dijon-honningsennep
  • ¾ tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 1 groftrevet grøn squash (ca. 200 g)
  • 150 g groftrevne radiser

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør rygeost, sennep og salt godt sammen. Vend grøntsagerne i dressingen og stil coleslawen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Vend rundt i salaten og smag til.

Tips

Coleslawen smager dejligt sammen med grillstegte kyllingefileter, pulled pork eller som fyld i en sandwich. Radiser er nemmest at rive i en foodprocessor. Alternativt kan du snitte radiserne fint.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,8 g
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 16 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag