Sommer-coleslaw med rygeost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

30 min

Ny variation af den klassiske coleslaw. Her i en mager sommerudgave, der med sin let røgede smag passer fantastisk til grillmad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g rygeost 0,4%
  • 1 spsk dijon-honningsennep
  • ¾ tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 1 groftrevet grøn squash (ca. 200 g)
  • 150 g groftrevne radiser

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør rygeost, sennep og salt godt sammen. Vend grøntsagerne i dressingen og stil coleslawen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Vend rundt i salaten og smag til.

Tips

Coleslawen smager dejligt sammen med grillstegte kyllingefileter, pulled pork eller som fyld i en sandwich. Radiser er nemmest at rive i en foodprocessor. Alternativt kan du snitte radiserne fint.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,8 g
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag