Sommer-coleslaw med rygeost
30 min

Sommer-coleslaw med rygeost

Ny variation af den klassiske coleslaw. Her i en mager sommerudgave, der med sin let røgede smag passer fantastisk til grillmad.
Bedømmelse (16 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sommer-coleslaw med rygeost

Ny variation af den klassiske coleslaw. Her i en mager sommerudgave, der med sin let røgede smag passer fantastisk til grillmad.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Rør rygeost, sennep og salt godt sammen. Vend grøntsagerne i dressingen og stil coleslawen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Vend rundt i salaten og smag til.

Tips

Coleslawen smager dejligt sammen med grillstegte kyllingefileter, pulled pork eller som fyld i en sandwich. Radiser er nemmest at rive i en foodprocessor. Alternativt kan du snitte radiserne fint.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,8 g
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 16 %
Print