Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn. Derefter ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.
Kagen kan bages og overhældes med sukkerlage dagen før.
12497 kJ / 2987 kcal
1042 kJ / 249 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 4,9 % | 3 g |
Kulhydrat: | 65 % | 39,8 g |
Fedt: | 22,4 % | 6,3 g |
Alkohol: | 7,7 % | 1 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
15 g
Gær
|
|
---|---|
4 spsk
Vand - lillefingervarmt
|
|
4 spsk
Mælk
|
|
225 g
Hvedemel (ca. 3¾ dl)
|
|
5 spsk
Sukker
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
2
Æg
|
|
75 g
Blødt smør
|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
2½ dl
Vand
|
|
1 dl
Hvid rom
|
Friske jordbær
|
|
---|---|
Piskefløde pisket til skum
|