Pastaret med kylling
En super nem og hurtig pastaret med kylling. Måske en ny favorit i familien. Lys og let. Pastaret med kylling er sat sammen af noget de fleste kan lide: en cremet flødesauce, pasta, kylling, ærter og revet parmesan på toppen. Pastaret med kylling er en god basisret, hvor du kan trylle med grøntsagerne efter humør og hvad der på lager i køkkenet. Brug fx edamamebønner, gulerødder, peberfrugt, blomkål eller squash.
Ingredienser
Pasta
|
2½ liter
Vand
|
|
|---|---|
|
3 tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Tørret pasta, fx skruer
|
Kylling
|
300 g
Kyllingefilet
|
|
|---|---|
|
20 g
Smør
|
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
|
300 g
Frosne ærter
|
|
|
2
Små fed hvidløg i skiver
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Grønne asparges i mundrette stykker
|
|
|
50 g
Fintrevet parmigiano reggiano
|
|
|
3 dl
Basilikumblade
|
Topping
|
50 g
Høvlet parmigiano reggiano
|
|
|---|---|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Pasta
Kylling
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan tilføre lidt ekstra kogevand, hvis du synes pastaretten er for tør. Når det ikke er sæson for grønne asparges, kan du skifte dem ud med broccoli- eller blomkålsbuketter.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
645 kJ / 154 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2 g |
| Protein: | 10,5 g |
| Fedt: | 4,8 g |
| Kulhydrat: | 17 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.