Sommersalat med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Super nem og frisk salat til en solskinsdag på terrassen. Knasende sprød skinke og pære, bløde ostekorn, syrlige frugter og fed avocado - alt som det skal være.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 skiver serrano skinke (ca. 120 g)
  • 2 pærer (ca. 350 g)
  • 200 g blandede babysalatblade
  • 500 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 2 avocadoer (ca. 400 g)
  • 150 g granatæblekerner
  • 4 spsk balsamico glaze

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist serranoskinke i en pande ved jævn til kraftig varme ca. 2 min. på hver side - til det er sprødt og gyldent. Lad det køle af og knæk det i mindre stykker.

Skær pærerne i tynde både. Fordel salaten på 4 tallerkener og fordel herpå skinke, pærer, hytteost. Flæk avocadoerne og fjern sten og skræl. Skær dem i tynde korte skiver og fold dem til ca. 8 blomster. Fordel dem på salaten sammen med granatæbler og dryp med balsamico glaze. Server straks med brød til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: