Sommersalat med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Super nem og frisk salat til en solskinsdag på terrassen. Knasende sprød skinke og pære, bløde ostekorn, syrlige frugter og fed avocado - alt som det skal være.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 skiver serrano skinke (ca. 120 g)
  • 2 pærer (ca. 350 g)
  • 200 g blandede babysalatblade
  • 500 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost naturel 1,5%
  • 2 avocadoer (ca. 400 g)
  • 150 g granatæblekerner
  • 4 spsk balsamico glaze

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist serranoskinke i en pande ved jævn til kraftig varme ca. 2 min. på hver side - til det er sprødt og gyldent. Lad det køle af og knæk det i mindre stykker.

Skær pærerne i tynde både. Fordel salaten på 4 tallerkener og fordel herpå skinke, pærer, hytteost. Flæk avocadoerne og fjern sten og skræl. Skær dem i tynde korte skiver og fold dem til ca. 8 blomster. Fordel dem på salaten sammen med granatæbler og dryp med balsamico glaze. Server straks med brød til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag