Soufflé med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Lækker opskrift på en velsmagende ret med ost. Soufflé med hytteost smager dejligt og egner sig godt på en ostetallerken.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 50 g koldt smør
  • 520 g blandet salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør en souffléform med smør. Rør melet ud med lidt af mælken i en tykbundet gryde. Tilsæt resten af mælken og smørret og kog det godt igennem under piskning. Tag gryden fra varmen, og lad blandingen afkøle lidt. Rør krydderierne i og derefter æggeblommerne én ad gangen. Rør kraftigt ind imellem. Pisk hviderne stive. Vend hytteosten og halvdelen af hviderne i dejen. Fold resten af hviderne forsigtigt i med en fadskraber. Hæld massen i formen. Bag souffléen nederst i ovnen. Det er vigtigt at ovndøren ikke åbnes under bagningen, da souffléen let kan falde sammen. Serveres straks.

Tip

Kvark 5+ (0,1%) kan anvendes i stedet for hytteost.

Bagetid

Ca. 1 time ved 180°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: