Spaghetti bolognese med grillet squashsalat

Bedømmelse

(4 vurderinger)

30 min

Spaghetti bolognese eller på dansk spaghetti og kødsauce. Nr. 1 på mange børns favoritliste. Her er den i en ekstra nem, hurtig og børnevenlig version. Den grillede squashsalat giver lidt ekstra for øjet og ganen.

Ingredienser

Antal portioner

Grillet squashsalat

  • 3 grønne squash (ca. 600 g)
  • 3 dl friske basilikumblade
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 400 g tørret spaghetti - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Brun kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 5 min., til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt sauce, løg, hvidløg og salt. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. - rør af og til. Smag saucen til.

Grillet squashsalat

Lad imens en grill eller grillpande blive godt varm. Flæk squashene på langs i ca. 2 cm tykke skiver. Grill squasskiverne ca. 2 min. på hver side og skær dem i tern. Vend squashtern, basilikumblade (tag lidt af begge dele fra til pynt) og salt sammen og server den lune squashsalat til spaghetti og bolognesesauce.

Tip

Det smager dejligt med revet ost, fx parmesan til retten.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,6 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 20 %

Print

Kilde: