Spaghetti med grøntsager, bøffer og hytteost

Spaghetti med grøntsager, bøffer og hytteost

30 min
Hurtig, nem, velsmagende og let... Dejligt når aftensmaden skal på bordet i en fart.
https://www.arla.dk/opskrifter/spaghetti-med-gronsager-boffer-og-hytteost/

Sådan gør du

  • Bland hytteost med dild, løg og hvidløg og stil den på køl.
Bøffer
  • Form oksekødet til 4 hakkebøffer.
  • Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun bøfferne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter 6-8 min. - vend af til.
  • Drys bøfferne med citronpeber, tag dem op og hold bøfferne varme.
Spaghetti med grøntsager
  • Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 10-11 min. til den er mør uden at være blød.
  • Kom ærterne i kogevandet og lad derefter spaghetti og ærter dryppe af i et dørslag.
  • Kom det tilbage i gryden sammen med spidskål, dild, smør og citronpeber.
  • Varm hurtigt blandingen igennem og fordel den i 4 varme dybe tallerkener.
  • Anret hytteostblandingen og bøffer på toppen af spaghettien, pynt med dild og server straks.
Energiindhold for hele retten:

8886 kJ / 2124 kcal

Næringsindhold pr. 100g

210 kJ / 50 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 32,6 % 4 g
Kulhydrat: 46,2 % 5,7 g
Fedt: 21,2 % 1,2 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser

200 g Hytteost
1 spsk Finthakket frisk dild
3 spsk Finthakket løg
1 Lille knust fed hvidløg
Bøffer
400 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
15 g Smør
½ tsk Citronpeber
Spaghetti med grøntsager
2¼ liter Vand
2¼ tsk Groft salt
300 g Tørret fuldkornsspaghetti
300 g Frosne ærter
300 g Fintsnittet spidskål
1 dl Hakket frisk dild
10 g Smør
1 tsk Citronpeber
Pynt
Dildkviste