Spaghettikødsovs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Hytteost i den klassiske spaghetti-kødsovs er en ny og spændende måde at gøre sovsen mere cremet og fyldig. Det kan varmt anbefales!

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g tørret fuldkornsspaghetti
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt

Gulerodsmix

  • 5 gulerødder i små tern (ca. 300 g)
  • 2 æbler i små tern (ca. 200 g)
  • 100 g grofthakkede tørrede abrikoser

Pynt

  • klippet karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog spaghettien uden låg i kogende vand tilsat salt i 8-10 min.

Svits imens kødet, ved kraftig varme, i en sauterpande i ca. 2 min. Tilsæt hytteost og svits i yderligere ca. 2 min. - eller til osten er opløst. Tilsæt worchestershiresauce og peber, varm retten godt igennem og smag til.

Gulerodsmix

Bland gulerødder, æbler og abrikoser sammen.

Hæld spaghettien i en sigte til afdrypning. Hæld pastaen i kødsovsen og bland det hele godt sammen. Server straks sammen med gulerodsmix.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,8 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: