Spaghettikødsovs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Hytteost i den klassiske spaghetti-kødsovs er en ny og spændende måde at gøre sovsen mere cremet og fyldig. Det kan varmt anbefales!

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g tørret fuldkornsspaghetti
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt

Gulerodsmix

  • 5 gulerødder i små tern (ca. 300 g)
  • 2 æbler i små tern (ca. 200 g)
  • 100 g grofthakkede tørrede abrikoser

Pynt

  • klippet karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog spaghettien uden låg i kogende vand tilsat salt i 8-10 min.

Svits imens kødet, ved kraftig varme, i en sauterpande i ca. 2 min. Tilsæt hytteost og svits i yderligere ca. 2 min. - eller til osten er opløst. Tilsæt worchestershiresauce og peber, varm retten godt igennem og smag til.

Gulerodsmix

Bland gulerødder, æbler og abrikoser sammen.

Hæld spaghettien i en sigte til afdrypning. Hæld pastaen i kødsovsen og bland det hele godt sammen. Server straks sammen med gulerodsmix.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,8 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 20 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: