Spaghettikødsovs
30 min

Spaghettikødsovs

Hytteost i den klassiske spaghetti-kødsovs er en ny og spændende måde at gøre sovsen mere cremet og fyldig. Det kan varmt anbefales!
Fryseegnet
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spaghettikødsovs

Hytteost i den klassiske spaghetti-kødsovs er en ny og spændende måde at gøre sovsen mere cremet og fyldig. Det kan varmt anbefales!

Antal portioner
  • 300 g tørret fuldkornsspaghetti
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt

Gulerodsmix

  • 5 gulerødder i små tern (ca. 300 g)
  • 2 æbler i små tern (ca. 200 g)
  • 100 g grofthakkede tørrede abrikoser

Pynt

  • klippet karse

Fremgangsmåde:

Kog spaghettien uden låg i kogende vand tilsat salt i 8-10 min.

Svits imens kødet, ved kraftig varme, i en sauterpande i ca. 2 min. Tilsæt hytteost og svits i yderligere ca. 2 min. - eller til osten er opløst. Tilsæt worchestershiresauce og peber, varm retten godt igennem og smag til.

Gulerodsmix

Bland gulerødder, æbler og abrikoser sammen.

Hæld spaghettien i en sigte til afdrypning. Hæld pastaen i kødsovsen og bland det hele godt sammen. Server straks sammen med gulerodsmix.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,8 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 20 %
Print