Spaghettikødsovs

Bedømmelse

(14 vurderinger)

30 min

Hytteost i den klassiske spaghetti-kødsovs er en ny og spændende måde at gøre sovsen mere cremet og fyldig. Det kan varmt anbefales!

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g tørret fuldkornsspaghetti
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 450 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 450 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 1½ dl worcestershiresauce
  • friskkværnet peber

Gulerodsmix

  • 5 gulerødder i små tern (ca. 300 g)
  • 2 æbler i små tern (ca. 200 g)
  • 100 g grofthakkede tørrede abrikoser

Pynt

  • klippet karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog spaghettien uden låg i kogende vand tilsat salt i 8-10 min.

Svits imens kødet, ved kraftig varme, i en sauterpande i ca. 2 min. Tilsæt hytteost og svits i yderligere ca. 2 min. - eller til osten er opløst. Tilsæt worchestershiresauce og peber, varm retten godt igennem og smag til.

Gulerodsmix

Bland gulerødder, æbler og abrikoser sammen.

Hæld spaghettien i en sigte til afdrypning. Hæld pastaen i kødsovsen og bland det hele godt sammen. Server straks sammen med gulerodsmix.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,8 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 20 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: