Sparkling koldskål

15 min
Sparkling koldskål

Forfriskende og læskende en varm sommerdag.

Ingredienser

1½ dl Koncentreret hyldeblomstsaft
½ liter Koldskål
8 Isterninger
4 tsk Finthakkede mynteblade
4 dl Danskvand

Pynt

Mynteblade

Sådan gør du

  • Rør hyldeblomstsaft og koldskål sammen i en skål og stil det på køl. Fordel isterninger og mynte i 4 høje, kolde glas. Hæld hyldeblomstblandingen i glassene og til sidst mineralvand. Server straks (evt. med festlige sugerør) og pynt med mynte.

Du kan udskifte hyldeblomstsaft med jordbærsaft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2867 kJ / 685 kcal

Næringsindhold pr. 100g

236 kJ / 56 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 10,4 % 1,4 g
Kulhydrat: 75,4 % 10,5 g
Fedt: 14,2 % 0,9 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/sparkling-koldskal/