Sparkling koldskål
15 min
•
&format=webp)
Forfriskende og læskende en varm sommerdag.
Ingredienser
1½ dl
Koncentreret hyldeblomstsaft
|
|
---|---|
½ liter
Koldskål
|
8
Isterninger
|
|
---|---|
4 tsk
Finthakkede mynteblade
|
|
4 dl
Danskvand
|
Pynt
Mynteblade
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan udskifte hyldeblomstsaft med jordbærsaft.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
236 kJ / 56 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0 g |
Protein: | 1,4 g |
Fedt: | 0,9 g |
Kulhydrat: | 10,5 g |
