Thaisuppe med rodfrugter og skaldyr
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Prøv thaisuppen som er asiatisk inspireret - nu med et tvist af nordiske rodfrugter og lækre skaldyr.
Ingredienser
| 
                                            
                                                    10 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    4
                                                Gulerødder i små tern (ca. 200 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Pastinakker i små tern (ca. 200 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Skyllede sukkerærter i tynde skrå skiver
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Friskpresset citronsaft
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Afdryppede rejer
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Afdryppede krebsehaler
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    1 liter
                                                Thaisuppe
                                            
                                     | 
|---|
Pynt
| 
                                            
                                                    
                                                Ærteskud
                                            
                                     | 
|---|
Tilbehør
| 
                                            
                                                    240 g
                                                Groft brød
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
372 kJ / 89 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g | 
| Protein: | 5 g | 
| Fedt: | 2,8 g | 
| Kulhydrat: | 10,8 g | 
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    