Laks med salat af spidskål, ærter og dild
30 min
•
Skøn frisk spidskålssalat med ærter og kvark med smag af sennep - til nye lækre kartofler og grillet laks. Hurtig og nem ret.
Ingredienser
Salat med spidskål
|
400 g
Fintsnittet spidskål
|
|
|---|---|
|
200 g
Optøede eller friskbælgede ærter
|
|
|
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
|
2 spsk
Sød fransk sennep
|
|
|
1 dl
Grofthakkede dildkviste
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Hertil
|
4
Grillede laksefileter (ca. 500 g)
|
|
|---|---|
|
1 kg
Kogte små kartofler
|
Sådan gør du
Salat med spidskål
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
392 kJ / 94 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 7 g |
| Fedt: | 3,2 g |
| Kulhydrat: | 9,1 g |
Relateret video
Lakse test
Hvis du steger laks på en pande, så se her hvordan du tilbereder laksen, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.