Spinatpestocreme
10 min
•
&format=webp)
Prøv denne smukke grønne pestocreme med spinat og hytteost. Brug den fx som sandwichspread eller som dip på et tapasbræt.
Ingredienser
75 g
Solsikkekerner
|
|
---|---|
250 g
Hytteost
|
|
100 g
Babyspinatblade
|
|
1
Fed hvidløg
|
|
1 tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Rør evt. lidt vand i, hvis du ønsker en tyndere spinatpestocreme. Cremen kan også laves med en stavblender.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2711 kJ / 648 kcal
Næringsindhold pr. 100g
625 kJ / 149 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 30,7 % | 11,3 g |
Fedt: | 63,3 % | 10,7 g |
Kulhydrat: | 6 % | 2,2 g |
