Spinatpestocreme
10 min
•
&format=webp)
Prøv denne smukke grønne pestocreme med spinat og hytteost. Brug den fx som sandwichspread eller som dip på et tapasbræt.
Ingredienser
75 g
Solsikkekerner
|
|
---|---|
250 g
Hytteost
|
|
100 g
Babyspinatblade
|
|
1
Fed hvidløg
|
|
1 tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Rør evt. lidt vand i, hvis du ønsker en tyndere spinatpestocreme. Cremen kan også laves med en stavblender.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2711 kJ / 648 kcal
Næringsindhold pr. 100g
625 kJ / 149 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 30,7 % | 11,3 g |
Kulhydrat: | 6 % | 2,2 g |
Fedt: | 63,3 % | 10,7 g |
