Spinatvafler med hytteost og kylling
20 min
•
Spinatvafler med hytteost og stegt kylling. Disse grønne spinatvafler smager fantastisk med kylling, masser af grønt og hytteost til. Spinatvaflerne har en fantastisk flot farve - og så er vaflerne super nemme at lave!
Ingredienser
Spinatvafler - 4 stk.
|
3
Æg
|
|
|---|---|
|
100 g
Havregryn (ca. 3 dl)
|
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
|
1 dl
Mælk
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
Kylling
|
Smør eller olie til stegning
|
|
|---|---|
|
200 g
Kyllingefilet skåret i mundretter stykker
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
|---|---|
|
100 g
Skrællede bolsjebeder i tynde skiver
|
|
|
1
Rødløg i små tern
|
|
250 g
Hytteost
|
|
|---|---|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Spinatvafler
Kylling
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Er du til sprøde vafler kan du holde dem lune i ovnen ved ca. 200°. Er du til bløde vafler kan du holde dem lune under et låg eller viskestykke.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
394 kJ / 94 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 9,5 g |
| Fedt: | 2,7 g |
| Kulhydrat: | 7,8 g |
Relateret video
Sådan laver du Spinatvafler med hytteost og kylling
Se videoen og lær hvordan du laver de lækre spinatvafler med kylling, masser af grønt og hytteost til.