De grønne vafler danner en skøn og dekorativ bund til såvel røget laks og stenbiderrogn. Spinatvafler med laks er oplagte til en forretstallerken, men kan også serveres som en indbydende tapas/velkomstsnack. Grønne vafler indbyder til kreative anretninger, du kan bygge store salater ovenpå - eller pynte helt enkelt. Spinatvafler med eller uden laks tiltaler både store og små gæster.
12824 kJ / 3065 kcal
665 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 23,3 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 29,1 % | 11,4 g |
Fedt: | 47,6 % | 8,5 g |
Skal du bage mange vafler kan du bage dem et par timer i forvejen og varme dem i ovnen lige før serveringen. Du kan servere spinatvafler med stenbiderrogn, cremefraiche og hakkede rødløg som en skøn forret, når der er sæson for frisk stenbiderrogn.