ca. 20 min. ved 200° - varmluft.
Kom lidt grøntstave på fadet sammen med de sprøde pasta, fx gulerod og blomkål. De smager også skønt dyppet i ostecremen.
6118 kJ / 1462 kcal
1307 kJ / 312 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 16,7 % | 12,8 g |
Kulhydrat: | 42,8 % | 33 g |
Fedt: | 40,5 % | 14,3 g |
200 g
Kogt tørret pasta, skruer eller penne
|
|
---|---|
1 spsk
Olie, fx rapsolie
|
|
25 g
Fintrevet lagret havartiost eller parmesan
|
|
1 tsk
Hvidløgspulver
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Salatost
|
|
---|---|
25 g
Krydderurter (1 dl) , fx basilikum, oregano, persille
|
|
Friskkværnet peber
|
Soltørrede tomater
|
|
---|---|
Friske krydderurter
|