Sprød pasta med ostecreme
25 min
•
)
Har du kogt pasta i overskud fra aftensmaden, så prøv den nye trend sprød pasta. Knasende sprød pasta er genial som snack og en fin måde at komme rester af den kogte pasta til livs. Du kan lave sprød pasta af både pasta skruer og - penne i forskellige størrelser.
Ingredienser
Sprød pasta
200 g
Kogt tørret pasta, skruer eller penne
|
|
---|---|
1 spsk
Olie, fx rapsolie
|
|
25 g
Fintrevet lagret havartiost eller parmesan
|
|
1 tsk
Hvidløgspulver
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
Friskkværnet peber
|
Ostecreme
200 g
Salatost
|
|
---|---|
25 g
Krydderurter (1 dl) , fx basilikum, oregano, persille
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Soltørrede tomater
|
|
---|---|
Friske krydderurter
|
Sådan gør du
Sprød pasta
Ostecreme
Kom lidt grøntstave på fadet sammen med de sprøde pasta, fx gulerod og blomkål. De smager også skønt dyppet i ostecremen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6118 kJ / 1462 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1307 kJ / 312 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 16,7 % | 12,8 g |
Kulhydrat: | 42,8 % | 33 g |
Fedt: | 40,5 % | 14,3 g |
