Sprøde brød med perlesukker
1 time 5 min
Fryseegnet
•
Herlige sprøde og luftige brødstænger af en butterdej med tykmælk. Server stængerne som en godbid til en kop dampende varm kaffe eller te.
Ingredienser
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
4 dl
Mælk
|
|
|
100 g
Kvark, A38 eller yoghurt
|
|
|
25 g
Gær
|
|
|
1
Æg
|
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
|
200 g
Sigtemel (ca. 4 dl)
|
|
|
550 g
Hvedemel (ca. dl)
|
|
250 g
Koldt smør
|
|---|
Pensling
|
Sammenpisket æg
|
|---|
Pynt
|
Perlesukker
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
De sprøde brød kan fryses. Lun dem inden serveringen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1271 kJ / 304 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 6,3 g |
| Fedt: | 15,1 g |
| Kulhydrat: | 35,6 g |