Sprøde brød med skinke og løg i sennepsfløde
30 min

Sprøde brød med skinke og løg i sennepsfløde

Lune madder med lækre, cremede løg på toppen. Nem aftensmad til den lille sult.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sprøde brød med skinke og løg i sennepsfløde

Lune madder med lækre, cremede løg på toppen. Nem aftensmad til den lille sult.

Antal portioner
  • 300 g rensede spinatblade
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver grovbrød
  • 300 g kogt skinke i tynde skiver
  • 1 dl fintklippet purløg

Fremgangsmåde:

Lad halvdelen af smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 2 min. Tilsæt vand, fløde, sennep, salt og peber. Lad løgene koge ved kraftig varme i ca. 5 min. - rør af og til. Smag de cremede løg til.

Fjern de grove stilke og ribber og skyl spinatbladene grundigt. Kom spinaten i en gryde med det vand der hænger ved, resten af smørret, salt og peber. Sauter spinaten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min., eller til den er faldet sammen og væden er fordampet.

Del brødskiverne i halve og rist dem på en brødrister.

Fordel skinkeskiverne på det ristede brød og anret løg i sennepsfløde ovenpå. Top op med spinaten og pynt med purløg.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 26 %
Print