Sprøde brød med skinke og løg i sennepsfløde

Bedømmelse

(1 vurderinger)

30 min

Lune madder med lækre, cremede løg på toppen. Nem aftensmad til den lille sult.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g rensede spinatblade
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver grovbrød
  • 300 g kogt skinke i tynde skiver
  • 1 dl fintklippet purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 2 min. Tilsæt vand, fløde, sennep, salt og peber. Lad løgene koge ved kraftig varme i ca. 5 min. - rør af og til. Smag de cremede løg til.

Fjern de grove stilke og ribber og skyl spinatbladene grundigt. Kom spinaten i en gryde med det vand der hænger ved, resten af smørret, salt og peber. Sauter spinaten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min., eller til den er faldet sammen og væden er fordampet.

Del brødskiverne i halve og rist dem på en brødrister.

Fordel skinkeskiverne på det ristede brød og anret løg i sennepsfløde ovenpå. Top op med spinaten og pynt med purløg.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 26 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: