Sprøde brød med skinke og løg i sennepsfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Lune madder med lækre, cremede løg på toppen. Nem aftensmad til den lille sult.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g rensede spinatblade
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver grovbrød
  • 300 g kogt skinke i tynde skiver
  • 1 dl fintklippet purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 2 min. Tilsæt vand, fløde, sennep, salt og peber. Lad løgene koge ved kraftig varme i ca. 5 min. - rør af og til. Smag de cremede løg til.

Fjern de grove stilke og ribber og skyl spinatbladene grundigt. Kom spinaten i en gryde med det vand der hænger ved, resten af smørret, salt og peber. Sauter spinaten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min., eller til den er faldet sammen og væden er fordampet.

Del brødskiverne i halve og rist dem på en brødrister.

Fordel skinkeskiverne på det ristede brød og anret løg i sennepsfløde ovenpå. Top op med spinaten og pynt med purløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: