Sprøde mandelbunde med hindbær
1 time 5 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Sprøde mandelbunde i skøn forening med dejlige danske hindbær og frisk pisket flødeskum. En simpel, nem og yderst lækker kage, som kan serveres, når sæsonen bugner af friske hindbær, jordbær og/eller blåbær. De sprøde bunde kan forberedes i god tid, da de kan fryses. Server hindkagen med sprøde bunde og flødeskum - og pynt kagen med friske bær, spiselig blomster eller et drys flormelis.
Ingredienser
Sprøde bunde - 3 stk.
100 g
Finthakkede, smuttede mandler
|
|
---|---|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
100 g
Smør
|
|
2 spsk
Piskefløde
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
Hindbærskum
2 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
1 spsk
Flormelis
|
|
100 g
Rensede hindbær
|
Pynt
Hindbær
|
---|
Sådan gør du
Sprøde bunde
Hindbærskum
Du kan bruge alle sommerens bær - kom gerne ekstra bær i flødeskummet.
Du kan fryse bundene uden fyld.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10737 kJ / 2566 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1654 kJ / 395 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,5 g |
Protein: | 4,4 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 20,4 % | 19,8 g |
Fedt: | 75,2 % | 33,6 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
