Sprøde jomfruhummerhaler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Sprøde jomfruhummerhaler er en lækker forret med inspiration fra den japanske tempura. Glæd dig til at sætte tænderne i noget sprødt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dej

  • 100 g hvedemel (ca. 1¾ dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 1 dl mælk
  • ½ dl pilsnerøl
  • 1 æggeblomme
  • 25 g smeltet afkølet smør
  • 1 æggehvide
  • olie eller andet fedtstof til friturestegning (fyld kun gryden halvt)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Bland hvedemel og salt. Pisk mælk, øl og æggeblomme i lidt efter lidt. Pisk smørret i. Stil dejen tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i dejen.

Varm fedtstoffet op i en dyb gryde.

Dyp hummerhalerne i dejen. Steg dem straks, 6-8 ad gangen, i ca. 1½ min. Vend hummerhalerne under stegningen. Tag dem op og læg dem et øjeblik på fedtsugende papir. Hold dem varme. Steg champignonerne på samme måde, men kun i ca. 1 min. Steg persillekvistene i ca. 10 sek. til de er sprøde.

Anret hummerhaler, champignoner og persille på fire portionstallerkener sammen med bladselleri, kaviar, citronbåde og cremefraiche, Server straks mens hummerhaler og champignoner er lune og sprøde.

Tip

Kom et stykke brød i det varme fedtstof. Bliver brødet gyldent har fedtstoffet den rigtige temperatur.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,6 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 70 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Chablis, Frankrig

Mineralsk hvidvin på chardonnay-druen vil spille perfekt op imod de dybstegte godter med bladselleri. Chablis 1. cru eller grand cru vil være førstevalget Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til hummersuppe

Andre gode forslag