Sprøde, søde pandekagestrimler
1 time
•
&format=webp)
Et dejligt sødt indslag til en brunch. Strimlerne er inspireret af den østrigske og sydtyske dessert, Kaiserschmarrn. De sprøde strimler kan gøres klar og lunes, når gæsterne er parate til lidt sødt. Du kan også servere strimlerne som dessert, så er der til ca. 4 personer.
Ingredienser
3½ dl
Kærnemælk
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
2
Æggeblommer
|
|
1 spsk
Rørsukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
2
Æggehvider
|
25 g
Smør - til stegning
|
---|
25 g
Smør
|
|
---|---|
1 spsk
Rørsukker
|
Tilbehør
Sukker
|
|
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
|
Sirup, fx ahorn-, blåbær- eller tranebærsirup
|
Sådan gør du
Tip
Gratinering
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
776 kJ / 185 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,8 g |
Protein: | 5,4 g |
Fedt: | 8,1 g |
Kulhydrat: | 22,6 g |
