Amerikanske havregrynspandekager

Amerikanske havregrynspandekager

60+ min
Fryseegnet
Ekstra forkælelse til morgenmaden? Så prøv de amerikanske havregrynspandekager - de mætter og så smager de himmelsk

Sådan gør du

Amerikansk havregrynspandekager
  • Del æggene og pisk æggeblommerne sammen med mælk.
  • Vend havregryn sammen med hvedemel, salt, bagepulver og sukker.
  • Pisk æggehviderne stive og vend dem i mælkeblandingen skiftevis med melblandingen.
  • Bag ca. 12 små pandekager af ca. ½ dl. dej pr. portion i en slip-letpande i en anelse smør.
  • Bag dem ved jævn til svag varme ca. 6 min. i alt - vend af og til.
  • Hold pandekagerne varme indtil servering.
Servering af pandekager
  • Skær ananassen ud i smalle trekanter og fjern evt. midterstrengen.
  • Server de lune pandekager med ananas og ahornsirup til brunch eller mellemmåltid.
Mere inspiration

Lækre klassiske pandekager - altid en succes.

Pandekager
30 min
Pandekager
(3855)
Velbekomme!
Tip

Server din yndlingfrugt og evt lidt skyr eller yoghurt som ekstra tilbehør til pandekagerne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5619 kJ / 1343 kcal

Næringsindhold pr. 100g

484 kJ / 116 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 10,7 % 3,1 g
Kulhydrat: 72,5 % 20,6 g
Fedt: 16,8 % 2,2 g

Ingredienser

Amerikanske havregrynspandekager
Æg
2
Skummetmælk eller kærnemælk
2 dl
Havregryn (ca. 1 dl)
60 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
80 g
Fint salt
½ tsk
Bagepulver
1 tsk
Sukker
1 tsk
Smør til stegning
10 g
Tilbehør
Frisk ananas
½
Ahornsirup
½ dl