Amerikanske havregrynspandekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(173 vurderinger)

60+ min

Ekstra forkælelse til morgenmaden? Så prøv de amerikanske havregrynspandekager - de mætter og så smager de himmelsk

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 æg
  • 2 dl skummetmælk eller kærnemælk
  • 60 g havregryn (ca. 1 dl)
  • 80 g hvedemel (ca. 1¼ dl)
  • ½ tsk fint salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk sukker
  • 10 g smør til stegning

Tilbehør

  • ½ frisk ananas
  • ½ dl ahornsirup

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Del æggene og pisk æggeblommerne sammen med skummetmælk. Vend havregryn sammen med hvedemel, salt, bagepulver og sukker. Pisk æggehviderne stive og vend dem i mælkeblandingen skiftevis med melblandingen. Bag ca. 12 små pandekager af ca. ½ dl. dej pr. portion i en slip-letpande i en anelse smør. Bag dem ved jævn til svag varme ca. 6 min. i alt - vend af og til. Hold pandekagerne varme indtil servering.

Skræl ananas og skær den ud i smalle trekanter fjern midterstrengen. Server de lune pandekager med ananas og ahornsirup til brunch eller mellemmåltid.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag