Amerikanske havregrynspandekager - Opskrifter - Arla

Amerikanske havregrynspandekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(154 vurderinger)

60+ min

Ekstra forkælelse til morgenmaden? Så prøv de amerikanske havregrynspandekager - de mætter og så smager de himmelsk

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 æg
  • 2 dl skummetmælk eller kærnemælk
  • 60 g havregryn (ca. 1 dl)
  • 80 g hvedemel (ca. 1¼ dl)
  • ½ tsk fint salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk sukker
  • 10 g smør til stegning

Tilbehør

  • ½ frisk ananas
  • ½ dl ahornsirup

Sådan gør du

Sådan gør du

Del æggene og pisk æggeblommerne sammen med skummetmælk. Vend havregryn sammen med hvedemel, salt, bagepulver og sukker. Pisk æggehviderne stive og vend dem i mælkeblandingen skiftevis med melblandingen. Bag ca. 12 små pandekager af ca. ½ dl. dej pr. portion i en slip-letpande i en anelse smør. Bag dem ved jævn til svag varme ca. 6 min. i alt - vend af og til. Hold pandekagerne varme indtil servering.

Skræl ananas og skær den ud i smalle trekanter fjern midterstrengen. Server de lune pandekager med ananas og ahornsirup til brunch eller mellemmåltid.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: