Amerikanske havregrynspandekager
1 time
•
Arbejdstid: 1 time
Fryseegnet
•
Her har du en opskrift på amerikanske havregrynspandekager. De er virkelig en ekstra forkælelse til morgenmaden - eller måske til et mellemmåltid senere på dagen. Pandekagerne er nemme at lave, de smager himmelsk og er et godt bud til at dække lækkersulten i utide.
Ingredienser
Amerikanske havregrynspandekager
2
Æg
|
|
---|---|
2 dl
Mælk eller kærnemælk
|
|
60 g
Havregryn (ca. 1 dl)
|
|
80 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
10 g
Smør til stegning
|
Tilbehør
½
Frisk ananas
|
|
---|---|
½ dl
Ahornsirup
|
Sådan gør du
Amerikansk havregrynspandekager
Servering af pandekager
Server din yndlingfrugt og evt lidt skyr eller yoghurt som ekstra tilbehør til pandekagerne.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4937 kJ / 1180 kcal
Næringsindhold pr. 100g
591 kJ / 141 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 11,6 % | 4 g |
Kulhydrat: | 69,6 % | 24,2 g |
Fedt: | 18,8 % | 3 g |