Squashkage
1 time 5 min
Fryseegnet
•

Her får du opskriften på en nem og lækker squashkage med flødeostecreme, der både er saftigt og fuld af smag. Denne opskrift på hjemmelavet squashkage er tilsmagt med kanel og kardemomme, som giver kagen en skøn varme og krydret smag. Kagen serveres med flødeostecreme med citronskal, hvilket giver et skønt modspil til den søde og saftige squashkage. Skifter du squash ud med gulerod - så har du en dejlig variant af den klassiske gulerodskage.
Ingredienser
Squashkage
200 g
Brun farin
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
|
2 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Smør, smeltet
|
|
300 g
Grøn squash, groftrevet
|
Flødeostecreme
100 g
Stuetempereret smør
|
|
---|---|
150 g
Flormelis (ca. 2½ dl)
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
200 g
Stuetempereret, flødeost naturel
|
Sådan gør du
Squashkage
Flødeostecreme
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Squashkagen kan opbevares tildækket i køleskab i ca. 5 dage.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1264 kJ / 302 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,9 g |
Protein: | 3,6 g |
Fedt: | 16,3 g |
Kulhydrat: | 35,3 g |
