Stærk bønnesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Tabascosauce gør bønnesalaten dejlig spicy. Smager godt til stegt kød, fx lam.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g grønne bønner fx haricots verts
  • 1 liter vand
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 stort finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • ½ tsk tabascosauce
  • 1¾ dl hakket kruspersille
  • 1 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 100 g Karolines Køkken® Salatost i tern med persille og hvidløg

Kan serveres til

  • 2 stegte lammesteaks
  • ½ kg små kogte kartofler evt. ristet i 1 spsk olivenolie

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom bønnerne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved kraftig varme og uden låg i 1-2 min, afhængig af bønnernes tykkelse. Hæld bønnerne til afdrypning i en sigte. Lad olivenolien blive varm i en sauterpande. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt bønner, tabascosauce, persille og vand. Damp bønnerne ved jævn varme i ca. 2 min., eller til vandet er væk - vend i bønnerne mens de damper. Tilsæt salt og peber og tag panden af varmen. Vend ostetern i bønnerne og smag til. Server straks .

Tip

I stedet for friske bønner kan anvendes frosne bønner. Kom de frosne bønner i panden og steg ved kraftig varme i ca. 5 min.

Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag