Stærk suppe med svampe og oksekød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Lidt nemt til aften med suppe og oksekød og lidt grøntsager til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 160 g jasminris
  • 25 g hakkede, ristede cashewnødder

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring suppen i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Tilsæt wokstrimler, champignoner, porrer, ærter og salt. Bring atter suppen i kog under omrøring og smag til.

Server suppen med ris (evt. i toppe) og med cashewnødder som drys.

Tip

Ristoppe laves ved at presse de kogte ris let sammen i fx et decilitermål. Vend ristoppen ud i den dybe tallerken og hæld suppe udenom.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag