Stegt skrubbe med ærter i persillefløde og peberrod
45 min
&format=webp)
En hel fisk på panden - det kan da næsten ikke blive bedre - uhmm!

Ingredienser
2 personer
Fisk
2 Hele skrubber (a ca. 300 g) | |
---|---|
3 spsk Rugmel | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
50 g Smør |
Ærter i persillefløde
¼ liter Madlavningsfløde | |
---|---|
1 dl Finthakket bredbladet persille | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
150 g Ærter - gerne friskbælgede | |
2 spsk Friskhøvlet peberrod | |
2 spsk Friskpresset citronsaft |
Kartoffelsaute
10 g Smør | |
---|---|
½ kg Pillede, kogte kartofler | |
100 g Fintsnittet spidskål | |
75 g Ribs | |
50 g Fintsnittede radiser |
Pynt
Skovsyre | |
---|---|
Ribs |
Sådan gør du
Ærter i persillefløde
Kartoffelsaute
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6804 kJ / 1626 kcal
Næringsindhold pr. 100g
431 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 21,6 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 36,3 % | 9,2 g |
Fedt: | 42,1 % | 4,9 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.