Stegte grøntsager med pasta og garam masaladressing
30 min
Nøglehulsmærket opskrift

Stegte grøntsager med pasta og garam masaladressing

En nem og hurtig ret til aftensmad. Pasta, dejlige rodfrugter, oksekød, sprøde cashewnødder og på toppen en frisk og krydret dressing.
Nøglehulsmærket opskrift
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Stegte grøntsager med pasta og garam masaladressing

Nøglehulsmærket opskrift

En nem og hurtig ret til aftensmad. Pasta, dejlige rodfrugter, oksekød, sprøde cashewnødder og på toppen en frisk og krydret dressing.

Antal portioner
  • 2¼ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 300 g tørret fuldkornspasta, fx penne

Garam masaladressing

  • 2 spsk rapsolie
  • 300 g wokstrimler af okseklump
  • ½ tsk groft salt
  • 4 persillerødder i stave
  • 1 grøn peberfrugt i strimler
  • 2 rødløg i både
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g grofthakkede saltede cashewnødder

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en stor tykbundet gryde. Kog pastaen 10-11 min. Pastaen skal være mør uden at være blød.

Garam masaladressing

Vend skyr, garam masala, honning og salt sammen og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Lad imens halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Steg kødet i ca. 2 min. Tag det op og drys med salt. Lad resten af fedtstoffet blive gyldent og steg persillerødder, peberfrugt og løg i ca. 3 min. Tilsæt det stegte kød, salt, peber og cashewnødder. Vend godt rundt og smag til.

Lad pastaen dryppe af i et dørslag og kom den i et stort fad. Hæld de stegte grøntsager og kød over pastaen og server straks sammen med den kolde garam masaladressing.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 48,8 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 26 %
Print