Græskarsuppe med stegte rodfrugter og sprød serrano skinke
30 min
•
&format=webp)
Vores færdige græskarsuppe har her fået selskab af stegte rodfrugter og sprødstegt serrano skinke. Skal det gå ekstra hurtigt, kan en frossen rodfrugtblanding fint bruges. Nemmere bliver det ikke!
Ingredienser
Sprød serrano skinke
75 g
Serrano skinke i meget tynde skiver
|
---|
Stegte rodfrugter
10 g
Smør
|
|
---|---|
600 g
Blandede rodfrugter i mundrette stykker, fx gulerod, persillerod, rødbede og jordskok
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Blade af bredbladet persille
|
Græskarsuppe
1 liter
Græskarsuppe
|
---|
Tilbehør
1
Limefrugt i både
|
|
---|---|
300 g
Groft landbrød - evt. ristet
|
Sådan gør du
Sprød serrano skinke
Stegte rodfrugter
Græskarsuppe med stegte rodfrugter og sprød serrano skinke
I stedet for de friske rodfrugter kan du bruge en frossen rodfrugtblanding. Tag de frosne rodfrugter direkte fra fryseren og steg dem på samme måde som de friske.
