Græskarsuppe med stegte rodfrugter og sprød serrano skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Dejlig varmende suppe med stegte rodfrugter og sprødstegt serrano skinke. Nem og mættende aftensmad til hele familien.

Ingredienser

Antal portioner
  • 75 g serrano skinke i meget tynde skiver
  • 10 g smør
  • 600 g blandede rodfrugter i mundrette stykker, fx gulerod, persillerod, rødbede og jordskok
  • ½ tsk groft salt
  • 3 dl blade af bredbladet persille

Tilbehør

  • 1 limefrugt i både
  • 300 g groft landbrød - evt. ristet

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel skinken på ovnens rist. Stil risten på en bageplade med alufolie og grill skinken sprød og gylden øverst i ovnen - hold godt øje, da det nemt brænder på. Del skinken i mindre stykker.

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Steg rodfrugterne ved kraftig varme i ca. 10 min. - rør af og til. Tag panden af varmen, vend salt og persille i og smag rodfrugterne til.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde - rør af og til. Hæld suppen i 4 skåle eller dybe tallerkener og fordel de stegte rodfrugter. Kom sprødstegt skinke og limebåde på toppen og server suppen med brød.

Grill

3-5 min.

Tip

I stedet for de friske rodfrugter kan du bruge en frossen rodfrugtblanding. Tag de frosne rodfrugter direkte fra fryseren og steg dem på samme måde som de friske.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: