Græskarsuppe med stegte rodfrugter og sprød serrano skinke

Græskarsuppe med stegte rodfrugter og sprød serrano skinke

30 min Hovedret

Vores færdige græskarsuppe har her fået selskab af stegte rodfrugter og sprødstegt serrano skinke. Skal det gå ekstra hurtigt, kan en frossen rodfrugtblanding fint bruges. Nemmere bliver det ikke!

Mere inspiration

Foretrækker du at lave græskarsuppen selv, finder du en opskrift her.

Velbekomme!
Tip

I stedet for de friske rodfrugter kan du bruge en frossen rodfrugtblanding. Tag de frosne rodfrugter direkte fra fryseren og steg dem på samme måde som de friske.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7957 kJ / 1902 kcal

Næringsindhold pr. 100g

380 kJ / 91 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 15,4 % 3,5 g
Kulhydrat: 58,9 % 13,2 g
Fedt: 25,7 % 2,6 g

Ingredienser