I stedet for de friske rodfrugter kan du bruge en frossen rodfrugtblanding. Tag de frosne rodfrugter direkte fra fryseren og steg dem på samme måde som de friske.
7948 kJ / 1900 kcal
380 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 15,5 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 58,7 % | 13,1 g |
Fedt: | 25,8 % | 2,6 g |
Foretrækker du at lave græskarsuppen selv, finder du en opskrift her.
75 g
Serrano skinke i meget tynde skiver
|
---|
10 g
Smør
|
|
---|---|
600 g
Blandede rodfrugter i mundrette stykker, fx gulerod, persillerod, rødbede og jordskok
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Blade af bredbladet persille
|
1 liter
Græskarsuppe
|
---|
1
Limefrugt i både
|
|
---|---|
300 g
Groft landbrød - evt. ristet
|