I stedet for de friske rodfrugter kan du bruge en frossen rodfrugtblanding. Tag de frosne rodfrugter direkte fra fryseren og steg dem på samme måde som de friske.
7948 kJ / 1900 kcal
380 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 15,5 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 58,7 % | 13,1 g |
Fedt: | 25,8 % | 2,6 g |
Foretrækker du at lave græskarsuppen selv, finder du en opskrift her.
Serrano skinke i meget tynde skiver
|
75 g |
---|
Smør
|
10 g |
---|---|
Blandede rodfrugter i mundrette stykker, fx gulerod, persillerod, rødbede og jordskok
|
600 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Blade af bredbladet persille
|
3 dl |
Græskarsuppe
|
1 liter |
---|
Limefrugt i både
|
1 |
---|---|
Groft landbrød - evt. ristet
|
300 g |