Grillede kammuslinger
25 min
•
&format=webp)
Grillede kammuslinger - mums! En virkelig dejlig og delikat forret. Her bliver de grillede kammuslinger serveret med en frisk gremolata med saltede mandler. Saucen til de grillede kammuslinger er helt enkelt brunet smør, der tilføjer retten både fedme og en let nøddeagtig smag. Alt i alt, grillede kammuslinger, der går lige i hjertet - eller i smagsløgene.
Ingredienser
Kammuslinger
8
- 12 kammuslinger
|
|
---|---|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Sukker
|
Gremolata
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
---|---|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
25 g
Grofthakkede saltede mandler
|
100 g
Brunet smør
|
---|
Sådan gør du
Kammuslinger
Gremolata
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
2267 kJ / 542 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,4 g |
Protein: | 3,9 g |
Fedt: | 58 g |
Kulhydrat: | 3,2 g |
